Equip
José Mª Socoró

José Mª Socoró és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona des de l’any 1953. Va obtenir el Premi Extraordinari de la Llicenciatura.

Incorporat al Col·legi d’advocats de Barcelona amb el núm. 5.914, exerceix com advocat especialitzat en Propietat Industrial i Intel·lectual des d’aleshores.

És autor d’estudis recollits en publicacions especialitzades en Propietat Industrial.


Parla castellà, català i francès.

És membre dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Barcelona i Madrid, de l’AIPPI i de l’ALADDA.


jmsocoro@socoro-auto.com
Anna Autó

Anna Autó va néixer a Barcelona l’any 1967. Va obtenir la llicenciatura en Dret per la Universitat de Barcelona al 1991, incorporant-se seguidament a l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Barcelona, com a col.legiat núm. 18382.

Treballa en aspectes relacionats amb la Propietat Industrial i Intel·lectual, Competència Deslleial i el Dret de la Competència, en particular en l’àrea de litigis judicials.

Parla castellà, català i anglès.

És membre de la l’AIPPI, la INTA i l’ALADDA.

Ha estat professora associada de Dret Mercantil a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i ha donat conferències i impartit cursos a diferents fòrums, entre ells a l’Institut Superior de Dret i Empresa (ISDE) i a l’ICAB, amb relació a temes de Propietat Industrial, de Dret de la Competència, Competència Deslleial i Arbitratge.
 

És autora d’articles en revistes i publicacions espanyoles sobre marques, noves tecnologies, competència deslleial, propietat intel·lectual, patents, varietats vegetals, el sistema processal civil espanyol i arbitratge.


aauto@socoro-auto.com

   
 
 
 Español  |  English  |   Català
©socoro-auto.com 2017 | Avís Legal | Cookies